DroneDemos.nl

Droneracen tijdens vliegshow Volkel in de Wolken

27

mei 2017

Voor het eerts gaat drone racen samen met een echte vliegshow! Dronedemos.nl komt met een team van de beste drone racing piloten van Nederland naar Volkel in de Wolken, om supervette demonstraties in Droneracen te geven. In een afgeschermd gebied gaan ze op een speciaal aangelegd parcour de strijd met elkaar aan. Ook is het mogelijk om op een scherm LIVE mee te kijken en te zien wat de piloten zien!

Drone Workshops

Enkel en alleen kijken naar racende drones en deze volgen via een live-feed is natuurlijk al heel erg interessant, maar wat is nog interessanter dan daadwerkelijk hiermee te vliegen? Dit kan, Gedurende de hele dag zullen er gratis droneworkshops zijn! Dus jij, of je kinderen, kunt zelf onder begeleiding van het aanwezige drone racing team aan de slag met een drone!

Vliegshows

Voor de bezoekers die het spektakel van dichtbij willen meemaken wordt een bijna halve kilometer lange en 25 meter brede vliegstrip gereed gemaakt.

Bijna een halve kilometer ruimte voor bezoekers om de vliegshow van dichtbij te beleven. De hoge bouwhekken zijn vervangen voor lage dranghekken zodat fotograferen en filmen van de geweldige openingsact en de vliegshow nog gemakkelijker word. De kwaliteit van zowel de show zelf als het vastleggen daarvan gaat omhoog!

Voor meer info check je: www.volkelindewolken.nl

Video van de drone racing demo’s:

Leave a reply