DroneDemos.nl

Grootste gamebeurs van de Benelux (Firstlook Festival) heeft een complete drone racing area!

10

okt 2016

Het in de gamewereld prestigieuze evenement Firstlook Festival werd in 2016 gehouden op 8 en 9 oktober in De Jaarbeurs Utrecht. Deze editie is er een complete drone racing area ingericht. Compleet met full scale drone racing track en tiny whoop track inclusief micro workshops voor deze tiny whoops.

Gigantische drone race track

De track was 1750m2 groot en was spectaculair verlicht met led gates. Daarnaast was voor de veiligheid 800 m2 aan netten opgehangen. Gedurende deze twee dagen zijn 20 piloten waaronder ook het tiny whoop team van FPVvisionary en een selectie van beste drone racers uit Nederland. Bezoekers konden live meekijken met de video feed van de drone racers en het was mogelijk om langs de pit straat in contact te komen met de piloten om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Met dank aan micro FPV shop FPVVisionary konden bezoekers op een speciale micro track zelf met een micro fpv race drone te vliegen.

De drone racing area heeft gedurende dit weekend zeer veel bezoekers mogen ontvangen en heeft sterk bijgedragen aan de beleving op het Firstlook Festival.

Sfeerimpressie door droneracers.nl

Mini vlog van deze dag door co-organisator en piloot Jorgo (Manic FPV)

 

Leave a reply