DroneDemos.nl

Vision Robotics & Mechatronics laat haar bezoekers kennismaken met drone racing

08

jun 2016

Drones zijn een mooi voorbeeld van vision, robotica en mechatronica en hier wordt dan ook speciale aandacht aan besteed.

De drone area wordt ingericht en verzorgd door Dronedemos.nl / Droneracers.nl met ondersteuning van Dutch Drone Racing Team #SQG.

Live drone race demonstraties

In de drone area werden live races gehouden worden waarbij het ook mogelijk was om live mee te kijken op een groot scherm met de video-stream die de piloten in hun virtual reality bril zien. De drone racing simulator gaf bezoekers van deze beurs de mogelijkheid om te ervaren hoe het voelt om met een ‘echte race drone’ te vliegen. Daarnaast kon op op basis van inschrijving op de dag zelf mee gedaan worden met een van de twee drone vlieg workshops.

De aftermovie!

Leave a reply